FF’n auto huren

FF’n auto huren  is gestart in 2015 en is het verhuurbedrijf als je snel en gemakkelijk een (hybride) auto wilt huren in Nijmegen en omstreken. Wij verhuren auto’s voor de duur van een dag tot een maand aan particulieren en het bedrijfsleven.

 

Lokaal en vertrouwd

Ben je van mening dat het hebben van een eigen auto heeft in de huidige tijd geen prioriteit meer heeft, wil je af en toe gebruik kunnen maken van een auto voor een afspraak, een vakantie of omdat het ontzettend slecht weer is. Onze doelstelling is bij te dragen aan flexibele mobiliteit door middel van het ter beschikking stellen van jong gebruikte auto’s die duurzaam zijn in het gebruik. Niet alleen auto’s met een lage CO2 waarde maar ook comfort, kwaliteit en representativiteit zijn belangrijk . En deze combinatie hoeft zeker niet altijd duurder te zijn, met meer dan 20 jaar ervaring in gebruikte auto’s en door een actief in- en verkoop beleid nemen wij risico’s over welke het gebruik van een gebruikte hybride nu nog in de weg staat. Voor jou betekent dit concreet, een comfortabele en representatieve auto met een laag verbruik tegen een zeer voordelige prijs.

Service

Al onze auto’s zijn binnen gestald, verkeren in topconditie en worden dealeronderhouden en zijn daarom voorzien van een Europese pechservice. Wij zijn niet gebonden aan een merk, maar hebben een wagenpark wat momenteel bestaat uit Honda’s omdat deze een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding hebben en we daarom een scherpe prijsstelling kunnen hanteren. Omdat wij werken met jong gebruikte auto’s verschillen zij in accessoires maar een airconditioning is standaard en vaak ook een automaat, ook hanteren wij een maximum van 100 te rijden kilometers per dag. Daarnaast voorzien wij je in de levering van extra’s, zoals navigatie, kinderzitjes etc. tegen een geringe vergoeding.
Wat je wensen ook zijn, wij proberen autorijden gemakkelijk en betrouwbaar te houden. Met FF’n auto huren heb je een betrouwbare partner in mobiliteit.

Heeft u een  vraag over uw specifieke situatie? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

FF’n auto huren

Ruup van Riemsdijk 

E-mail: info@ffnautohuren.nl

Tel: 06-41578091