Personenauto huren? FF’n Auto Huren in Nijmegen!

Autoverhuur is allang niet meer alleen voor bedrijven weggelegd. Ook als particulier heeft u soms tijdelijk of met regelmaat behoefte aan vervoer. Wanneer u in deze gevallen niet over een eigen voertuig beschikt, biedt FF’n Auto Huren uitkomst. Bij ons kunt u een personenauto huren vanuit regio Nijmegen die u door heel Europa kunt gebruiken.

Duurzaam en kilometervrij

Om tegen scherpe prijzen een personenauto te huren bent u bij FF’n Auto Huren aan het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keuze uit zuinige en duurzame auto’s die altijd perfect door een dealer onderhouden zijn. Zo gaat u met een van onze personenauto’s altijd duurzaam en verzekerd op weg. Daar komt bij dat je 150km vrij per dag mag rijden, daarboven rekenen wij €0.10 per kilometer, bovendien kun je dit afkopen en 500km vrij per dag rijden, daarboven rekenen wij €0.20 per kilometer. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld makkelijk en zonder onnodige kosten op vakantie met onze auto’s. U geniet hierbij van gratis Europese pechhulp. Ga onbezorgd op weg en huur een personenauto bij FF’n Auto Huren.

Service van A tot Z

Of het nu dus gaat om een personenauto huren voor een dag, een week, of meerdere maanden, bij FF’n Auto Huren kunt u rekenen op aantrekkelijke huurprijzen en complete service. Het eigen risico van €450,- kunt u bovendien afkopen voor 10 euro per dag. Reserveer dus snel en eenvoudig online een van onze personenauto’s. Bent u niet in de gelegenheid deze zelf te halen en/of te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om uw vragen te stellen. U bereikt ons via het online formulier of tel. 085-8882907.