Honda Insight huren

Honda Insight

 

Net als de Jazz, waarmee de Insight wat overeenkomsten heeft, is deze Honda Insight heel ruim van

Onze Honda Insight. Huurprijs €35.00 per dag

Onze Honda Insight Huurprijs €35.00 per dag   Reserveer nu

binnen. Dat komt mede door de bijna vlakke daklijn, al is die vooral gekozen om aerodynamische redenen. Dit heeft er ook toe geleid dat de Insight twee achterruiten heeft. Dat is maar goed ook, want anders was het zicht minimaal, nu is dat ook nog niet ongestoord. Toch voelt de Insight vanaf de instap veel meer auto dan de compactere Jazz.

Wat eenmaal op de weg opvalt, is het bedieningsgemak. Dat komt mede door de standaard auto maat en het slimme stop/start systeem. Vooral in het stadsverkeer is de Insight als een vis in het water.

Onze Honda Insight

Onze Honda Insight Huurprijs €35.00 per dag    Reserveer nu

Onder dit soort omstandigheden komt de hybridetechniek extra goed tot z’n recht. Eenmaal op constante snelheid cialis 20mg op de snelweg is er niet zoveel meer te besparen. Hoe zuinig de Insight werkelijk precies is, hangt sterk af van de omstandigheden. Gemiddeld 1 op 18 haal je al gauw, er zijn ook gebruikers die 1 op 20 halen.

Minpuntje is de oncomfortabele afstemming van de vering en schokdemping, waaruit ook volgt dat er bandenlawaai in het interieur is te horen. Dat heet sportief, maar is niet ieders smaak. Niet voor niets is dit bij de facelift aangepast.

Honda Insight

Onze Honda Insight Huurprijs €35.00 per dag     Reserveer nu

Conclusie   Waarom hebben nog maar zo weinig mensen door hoe goed een Honda Insight is? Dit is een ruime, dynamische en ook werkelijk heel zuinige auto, met een kwaliteitsniveau dat vrijwel geen ander merk weet te halen. Door zijn hybridetechniek is er vrijwel geen concurrentie.

Wil je weten of de Honda Insight iets voor jou is bekijk dan de reviews

Bron: ANWB autotests

 Uw Voordeel;

  1. Standaard automaat
  2. Zeer zuinig (1 op 20)
  3. Ruime comfortabele auto
  4. Ideaal voor lange ritten

Onze Honda Insight