Aanvullende Voorwaarden

 

 

Heldere afspraken betreffende de huur van jouw auto! 

 

Wij van FF’n auto huren houden van duidelijke afspraken betreffende de huur van jouw huurauto. Tenzij anders overeengekomen zijn de algemene huurvoorwaarden “ Algemene Voorwaarden FF’n auto huren” van toepassing op alle huurovereenkomsten. Daarnaast hanteren wij aanvullende voorwaarden, deze zijn praktijkgericht en voorkomen misverstanden.

 • Huurperioden

FF’n auto huren verhuurt op basis van kalenderdagen, en niet per 24 uur. Onze kalenderdag begint om 08.00 uur en eindigt uiterlijk om 07.30 uur de volgende dag. Als het later wordt of je hebt de auto langer nodig maak dan vooraf een duidelijke afspraak met ons, wij willen je altijd, indien mogelijk tegemoet komen. 

Dag: Van 08.00 uur tot 07.30 uur de volgende dag, zie boven.

Week: Gedurende 7 dagen. 

 • Hoeveel kilometers mag je per periode vrij rijden?

Het aantal vrije kilometers per dag is 100, daarna wordt €0.10 per kilometer afgerekend. Wil je op afwijkende tijden of perioden en/of kilometers een auto huren dan maken wij een offerte op maat.

 • Borg

Wij vragen een borg van €250.00 te betalen per pin of contant op de afhaallocatie. Deze waarborgsom wordt na controle en goedkeuring van het voertuig onmiddellijk teruggestort.

 • Reserveren

Je kunt bij FF’n auto huren het beste reserveren via de website, natuurlijk kan dit ook telefonisch 024-6792720 of op kantoor aan het Korenpad 1, 6534 AS te Nijmegen). Reserveringen kunnen kosteloos 48 uur (2 dagen) van te voren worden geannuleerd, daarna wordt de betaalde boeking niet teruggestort. Indien wij het nodig achten, zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst te beëindigen.

Indien mocht blijken dat na controle van rijbewijs en paspoort onregelmatigheden zijn aangetoond, kunnen wij helaas de vooruitbetaalde reservering niet terug boeken.

 • Openingstijden/locatie

Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Zondag gesloten, alleen op afspraak.

Afhaal/retouradres; Korenpad 1 , 6534 AS Nijmegen

 • Brandstofkosten/volle tank

Alle prijzen zijn exclusief brandstofkosten. De huurauto dient met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is worden extra kosten van €25, -doorbelast aan de huurder

 • Afhalen en legitimatie

Bij het ophalen van de auto dient de huurder zich te legitimeren met een:

 • Een geldig rijbewijs en
 • Een geldig paspoort of ID kaart

Uitsluitend de genoemde huurder is gemachtigd het voertuig te besturen. Wil je jouw vriend of vriendin ook laten rijden dan dien je dit vooraf aan te geven. Ook deze persoon dient zich te kunnen legitimeren met een paspoort en rijbewijs of ID kaart en moet aan dezelfde voorwaarden voldoen als de huurder van de auto. De kosten zijn €5.00 per extra bestuurder. Alle huurders worden door middel van een ID-scan gecontroleerd op geldige identificatiepapieren en huurverleden. De huurder geeft bij het aangaan van de huurovereenkomst toestemming om maximaal een bedrag van €750, – open te stellen, dit om door de huurder eventuele verschuldigde additionele kosten te innen, zoals genoemd in de Algemene voorwaarden.

 • Roken

Het is verboden om te roken in onze huurauto’s. Bij overtreding wordt de geurbehandeling van €25, – doorbelast aan de huurder.

 • Bekeuringen/beschikkingen

Alle bekeuringen en beschikkingen plus de kosten die daar uit voortvloeien minimaal €15,00 komen voor rekening van de huurder.

 • Verzekering en uw huurauto

Bij de huurprijs is aan verzekeringen inbegrepen:

 • WA verzekering
 • Dekking voor Europa, uitsluitend landen op groene kaart.

Bij iedere huurauto is een groene kaart aanwezig. Bij schade is de volgende conditie van toepassing:

Eigen risico per schadegebeurtenis

Conform de Algemene Voorwaarden wordt er voor alle auto’s een eigen risico gehanteerd van €750.00, – per schadegebeurtenis of diefstal. Dit is te verlagen tot €250.00 voor €10.00 per dag.

 • (Huis)dieren

Het is verboden om huisdieren te vervoeren in onze huurauto’s. Heeft u een speciaal verzoek vraag het ons.

 • Tarieven

Alle vermelde verhuurtarieven zijn inclusief BTW.

De vermelde tarieven zijn inclusief WA verzekering, normale slijtage, onderhoud en houderschapsbelasting.

De vermelde tarieven zijn exclusief brandstof.

 • Pechdienst

FF’n auto huren laat zijn auto’s onderhouden door de Honda dealer, wat resulteert in een voor jouw onbezorgde huurperiode, mocht om een of andere reden pech ontstaan dan kun je beroep doen op onze hulpverlening 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dit geldt zowel langs de weg als bij je thuis in Nederland en in het buitenland. Bel 0800 0991242 (Nederland) +31 070-3145121 (buitenland)