Autoverhuur Nijmegen

 

Huurauto’s in Nijmegen en omstreken

Autoverhuur is allang niet meer alleen voor bedrijven weggelegd. Ook als particulier heb je soms tijdelijk behoefte aan vervoer. Wanneer je in deze gevallen niet over een eigen voertuig beschikt biedt FF’n auto huren uitkomst. Bij ons kun je een personenauto huren vanuit de regio Nijmegen en deze gratis door heel Europa gebruiken. Om voordelig een auto te huren ben je bij ons aan het juiste adres, ons wagenpark bestaat voornamelijk uit zuinige en duurzame auto’s die perfect zijn onderhouden, voornamelijk hybriden dus meestal ook gratis een automaat.

Milieubewust en comfortabel

Aan een hybride auto zitten een aantal voordelen. Natuurlijk is de auto zuiniger maar ook is deze meestal een automaat. Als je er voor kiest een hybride auto te huren hoef je niet zoals bij een volledig elektrische auto bang te zijn dat je langs de weg stil komt te staan omdat deze zichzelf oplaad. Met onze auto’s kom je gegarandeerd van A naar B.

Altijd voordelig

Niet alleen de prijs van onze auto’s is voordeliger dan onze concurrenten, ook rijdt je een klasse hoger voor hetzelfde geld. Een verbruik van 1 op 20km. is mogelijk, de eerste 100 kilometer per dag zijn inbegrepen, kom je daarboven dan betaal je €0.10 de kilometer. De borg is €250.00 en het eigen risico is €750.00 dit kun je eventueel afkopen voor €10.00 naar €250.00 indien je boven de 21 jaar bent. Ben je niet in de gelegenheid de auto zelf te halen, dan kun je gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-6792720 of mail ons naar info@ffnautohuren.nl   Of reserveer hier.