auto huren

Autoverhuur in Nijmegen

Autoverhuurbedrijf FF’n Auto Huren is uw beste optie wanneer u op zoek bent naar het huren van een auto in Nijmegen en omstreken. Wij beschikken over duurzame en jong gebruikte auto’s van het merk Honda die u tegen voordelige prijzen kunt huren. Bij ons bent je verzekerd van een ruim assortiment aan duurzame en voordelige auto’s. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Vrije kilometers per dag zijn 100, rijdt je meer dan betaal je €0.10 per kilometer.

Kwaliteit en voordeel

Heb je tijdelijk een auto nodig voor vakantie of is je auto in reparatie, op FF’n auto huren kun je rekenen.Tegenwoordig is milieuvriendelijkheid steeds belangrijker, ook op de weg. De ontwikkeling van hybride auto’s speelt hierin zeker een rol. Bij FF’n Auto Huren in Nijmegen kunt u terecht om een hybride auto te huren. Onze hybride auto’s beschikken standaard over een automaat, hiervoor rekenen wij geen meerprijs. Bovendien rijdt u in een hogere klasse maar geniet u van dezelfde zuinigheid als een stadsauto. Tegen een geringe vergoeding graag van extra’s zoals navigatie, kinderzitjes, schade inzittende verzekering of een haal- en brengservice. Ons bedrijf streeft ernaar het autorijden voor je zo gemakkelijk, betrouwbaar en uiteraard zo goedkoop mogelijk te maken. Als u ervoor kiest een hybride auto te huren, hoeft u niet zoals bij een volledig elektrische auto bang te zijn dat u langs de weg stil komt te staan. Met onze auto’s komt u gegarandeerd van A naar B. Prijzen beginnen vanaf €35.00 per dag, natuurlijk kan je het eigen risico afkopen tot €250.00. Wil je 100% zekerheid hebben? ook een schade inzittende verzekering kun je bijkopen. Een 24 uurs pechdienst is standaard. Wat je wensen en behoeften ook zijn, bij ons kun je altijd goedkoop auto rijden. Zo komt je niet ineens voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Gebruik maken van onze dienst kan heel eenvoudig door een account aan te maken of direct een auto te reserveren. De levertijd van een beschikbare auto is online zichtbaar en betaling kan veilig en snel online via iDEAL of creditcard. Wil je meer weten? Voor vragen kunt je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar tel. 024-6792720 of gebruik te maken van het online contactformulier.