Aanbieding aan huurauto’s in regio Nijmegen

Wanneer u gebruik wilt maken van een huurauto, wilt u daar natuurlijk niet teveel voor betalen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u zeer goedkoop een auto kan huren. FF’n Auto Huren in Nijmegen en omstreken hanteert zeer scherpe prijzen waardoor u altijd kunt rekenen op een aanbieding voor uw huurauto.

Te allen tijde voordelig

Op vele gebieden bent u bij FF’n Auto Huren goedkoper uit dan op andere locaties. Allereerst bestaat ons wagenpark uit auto’s van Honda, welke een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding hebben. Juist daarom kunnen wij deze dan ook tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Daarbij kunt u bij ons ook kiezen voor een duurzame hybride auto met standaard automaat die wij zonder meerprijs verhuren. Met zo’n zuinige auto bespaart u op verbruik en dus op kosten. U mag 150 kilometer per dag rijden, komt u daarboven dan zijn de kosten €0.10 per kilometer.

Een ander aspect van onze aanbieding aan huurauto’s is dat wij u een gratis haal- en brengservice aanbieden. Binnen een straal van 5km brengen en halen wij u kosteloos. Tenslotte betaalt u bij ons een borg van €250.00, en heeft u een eigen risico van €450,- wat u kunt afkopen. Hiervoor ontvangt u een WA verzekerde auto die u veilig, duurzaam en zuinig van en naar uw plaats(en) van bestemming brengt.

Neem contact met ons op

Zoals u ziet, al onze prijzen zijn zeer voordelig. Heeft u interesse in onze aanbieding in huurauto’s of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar tel. 085-8882907. Ook kunt u een bericht achterlaten in het online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.